Management portal

Een lokale portal binnen het netwerk waarmee u het wms aanstuurt en monitort

Monitoren logistieke proces met de Management Portal

De aansturing en monitoring van de BOXwise-scanners vindt plaats vanuit de management portal. Deze lokale website is voor iedereen binnen het netwerk met een inlogcode toegankelijk via de browser. In de management portal kunt u onder andere meerdere orders combineren tot één batch, tellingen accorderen en scripts maken om in te grijpen in de processen van BOXwise (maatwerk).

Pickopdrachten maken op basis van leverbare orders

In de management portal heeft u een duidelijk overzicht van orders die leverbaar zijn en die niet leverbaar zijn. Met alle informatie die u hier heeft bent u goed in staat om orders te 'batchen'. Het batchen van orders houdt eigenlijk in dat er pickopdrachten worden gemaakt voor het magazijn. Op deze manier kunt u de regie over het magazijn houden vanuit het kantoor.

Tellingen accorderen vanuit de management portal

Tellingen worden weliswaar door magazijnmedewerkers gedaan met de scanners, maar u wilt niet dat elke telling ook direct wordt doorgevoerd in het ERP systeem. Wanneer dat wel het geval zou zijn, heeft u een grote kans op voorraadverschillen en veel onnodige op- en afboekingen. Met BOXwise is het verplicht om de tellingen eerst te accorderen vanuit de mangement portal. Pas daarna worden de tellingen verwerkt naar het ERP systeem. Het is tevens mogelijk om hier een tellijst te exporteren naar Excel.

Voorraadinformatie op een overzichtelijke manier

In de management portal heeft u een lijst met alle beschikbare voorraad per magazijnlocatie. In deze lijst ziet u ook de reserveringen en voorraden per batch- of serienummer. Klanten ervaren de voorraadlijst als zeer prettig en gebruiksvriendelijker als de voorraadoverzichten in het ERP systeem.

Kenmerken

  • Batches (pickopdrachten) maken
  • Tellingen accorderen
  • Voorraadinformatie
  • Historische zendingen en ontvangsten
  • Gebruikersbeheer
  • Beheer van instellingen en rechten
  • Overnemen van clients
  • Scripting voor maatwerk