Transsmart

Zendingen direct aanmelden bij de juiste vervoerder vanuit uw wms systeem

Zendingen aanmelden vanuit BOXwise

Dankzij de koppeling met Transsmart is het mogelijk om rechtstreeks vanuit BOXwise een zending aan te melden bij een vervoerder en het bijpassende verzendlabel af te drukken. Het gebruik van specifieke software van een vervoerder wordt daardoor overbodig. Hierbij worden de adresgegevens vanuit de verkooporder uit uw ERP-systeem overgenomen.

Een koppeling met vrijwel iedere vervoerder

Of het nu gaat om PostNL, DHL of DPD, vrijwel iedere vervoerder is te koppelen met BOXwise via Transsmart. Voordat u gaat beginnen met BOXwise en Transsmart zal u bij Transsmart moeten aangeven met welke vervoerders u werkt. Transsmart richt uw account vervolgens eenmaal in en stuurt de accountgegevens naar Trancon. In BOXwise worden door het invullen van deze gegevens automatisch alle vervoerders zichtbaar die u heeft laten toevoegen in Transsmart. Bij het afronden van de order, dus na het picken en het inpakken, kunt u tot slot altijd aangeven met welke vervoerder uit uw Transsmart account de zending moet worden verzonden.

Automatisch afdrukken van verzendlabel, track and trace info en CMR documenten

Nadat via BOXwise de zending is aangemeld bij Transsmart, ontvangt BOXwise vrijwel direct het verzendlabel. Deze wordt door BOXwise afgedrukt op de ingestelde labelprinter. Wanneer u zendingen naar het buitenland stuurt, moet u wellicht ook CMR documenten meesturen. Ook deze documenten kunnen wij ophalen uit Transsmart en automatisch afdrukken op CMR papier. De track and trace informatie zult u waarschijnlijk per mail willen verschaffen aan uw klanten, dit hoeft nu niet meer handmatig te gebeuren maar doet BOXwise voor u.

Kenmerken

  • Koppeling met alle vervoerders
  • Automatisch afdrukken verzendlabel
  • Track and Trace informatie beschikbaar
  • CMR documentatie afdrukken