Logistieke software voor Afas Profit

Orders picken, ontvangsten controleren, tellingen en overslagen met BOXwise

BOXwise en Afas

Afas heeft in de vorm van Afas Profit en Afas Online ERP software dat een steeds groter aandeel krijgt op de Nederlandse en Belgische markt. De mogelijkheden van Profit en Afas Online liggen nagenoeg gelijk aan elkaar en bestaat uit de onderdelen Financieel, CRM, Fiscaal, Hrm, Projecten en Logistiek.

BOXwise is op het gebied van logistiek een perfecte aanvulling op het logistieke onderdeel van Afas. Met behulp van de Afas connectoren wordt alle logistieke informatie zoals verkooporders, inkooporders en voorraad realtime opgehaald in BOXwise. Met deze informatie kunnen alle logistieke handelingen vervolgens worden uitgevoerd in BOXwise. BOXwise heeft een gebruiksvriendelijke interface voor op touchscreens en scanners waardoor veel logistieke handelingen verplaatst kunnen worden van het kantoor naar het magazijn en kunnen worden uitgevoerd door magazijnmedewerkers.

Orderinvoer in Afas, de logistieke afhandeling in BOXwise

Wanneer een order wordt geregistreerd in Afas zal BOXwise deze automatisch ook tonen in een overzicht van te leveren orders. BOXwise bepaald hier op basis van de voorraad welke deel van de order leverbaar is en welk deel niet. Te leveren orders kunnen vervolgens met behulp van scanners of papier gepickt en geleverd worden. De order zal uiteindelijk automatisch ook afgehandeld zijn in Profit.

Ontvangen van retouren

Hebt u veel te maken met retouren? Stroomlijn dit dan door de retouren te registreren als negatieve verkooporder in Afas en ontvang deze bij binnenkomst met BOXwise op de scanner.

Op- en afboekingen met scanner en pushen naar Afas

Wilt u een voorraadcorrectie doen? Dit kan geregistreerd worden met de BOXwise applicatie op de scanner. Bij de verwerking wordt de telling direct geregistreerd in de op- en afboekingen van Afas en wordt zodoende dus ook de voorraad gecorrigeerd.

Referenties

‘Door het gebruik van BOXwise in combinatie met Afas Profit werken we efficiënter en hebben we minder medewerkers in het magazijn nodig.’

Conny van Buuren, Stulz
nl.stulz.com

‘We hebben weinig te klagen over BOXwise, de stabiliteit en de begrijpbaarheid van het programma zorgen ervoor dat we weinig support nodig hebben.’

Wouter Korneef, Warmako
www.warmako.nl

Afas partner