Koppeling met alle vervoerders via Transsmart

Orders verzenden met alle vervoerders door koppeling tussen Transsmart en BOXwise

BOXwise en Transsmart

Trancon en Transsmart zijn al jarenlang trouwe partners op het gebied van logistiek. Beide partijen zijn een specialist op hun eigen terrein. Trancon is dat op het gebied van de logistieke afhandeling in het magazijn en Transsmart is een specialist op gebied van koppelingen en integraties met vervoerders. De koppeling tussen BOXwise en Transsmart blijkt voor veel van onze klanten een gouden combinatie.

Zendingen niet meer handmatig aanmelden bij vervoerder

Uw vervoerder heeft naar alle waarschijnlijkheid een mooi systeem waar u via een webinterface zendingen kunt aanmelden. Hoewel dit meestal goed werkt, kost het vaak toch veel tijd.

Met BOXwise en Transsmart is het aanmelden van zendingen bij de vervoerder geen aparte taak meer binnen uw bedrijf. Het aanmelden is simpelweg nog maar één druk op de knop in BOXwise. Via het systeem van Transsmart wordt de zending vervolgens automatisch in het systeem van uw vervoerder gezet.

Vrijwel alle vervoerders zijn te koppelen

Of het nu gaat om PostNL, DHL of DPD, vrijwel alle vervoerders zijn te koppelen met BOXwise via Transsmart. Voordat u gaat beginnen met BOXwise en Transsmart zal u bij Transsmart moeten aangeven met welke vervoerders u werkt. Transsmart richt uw account vervolgens eenmaal in en stuurt de accountgegevens naar Trancon.

In BOXwise worden door het invullen van deze gegevens automatisch alle vervoerders zichtbaar die u heeft laten toevoegen in Transsmart.

Bij het afronden van de order, dus na het picken en het inpakken, kunt u tot slot altijd aangeven met welke vervoerder uit uw Transsmart account de zending moet worden verzonden.

Referenties

‘De koppeling tussen BOXwise en Transsmart was voor Biognost hetgeen wat het snelst voor tijdwinst zorgde toen we begonnen met BOXwise.’

Dries Barbier, Biognost
www.biognost.be