BOXwise - Magazijnsoftware

Labels en advisering magazijnlocaties

Magazijnlabels

Labels en advisering voor uw magazijnlocaties

Door de logistieke ervaring van onze consultants kunnen wij een goed advies geven bij het indelen en labelen van uw magazijnlocaties. Bij de advisering houden wij rekening met de onderstaande zaken.


OPTIMALE LOOPROUTE

GOEDE AANSLUITING BOXWISE

HERKENBAARHEID LOCATIES

BULK- & GRIJPLOCATIES

DEGELIJK MATERIAAL

SCHERPE PRIJS

Optimale looproute in magazijn

Het indelen van de magazijnlocaties moet niet onderschat worden. Door logische en slimme coderingen van uw locaties kunt u veel tijdwinst behalen tijdens het picken van orders. Wij letten er daarom op dat er met behulp van de locatiecodes optimale looproutes worden gecreëerd en dat magazijnmedewerkers niet lang na hoeven te denken over waar een locatie zich bevind.

Locatielabels bestellen

Omdat Trancon een totaaloplossing wilt bieden, ontzorgen wij de klant ook bij het bestellen van locatielabels. Trancon produceert en levert labels waarmee u de locaties kunt voorzien van een code en barcode.

Door onze ervaring in magazijnen hebben wij de juiste kennis in huis voor het opbouwen van label layouts en weten wij welke formaten en barcode typen het best geschikt zijn.

Op basis van een aangeleverd Excel bestand met de locatiecodes kunnen wij de labels produceren en binnen een week leveren.

Interesse? Neem contact met ons op

Als u behoefte heeft aan advisering om u magazijn in te delen en labels wilt bestellen, neem dan contact met ons op.
Wij kunnen dan een afspraak maken en bij u in het magazijn langskomen voor een inventarisatie.