CARTwise - Webwinkelsoftware

E-commerce-platform voor het MKB

CARTwise applicaties

Dé webwinkel voor het mkb

CARTwise is een e-commerce platform dat u in staat stelt om via een webshop, iPad/iPhone of scanner orders te noteren en te integreren met uw ERP-systeem.


SIMPEL & INTUÏTIEF

FLEXIBELE LAY-OUT

VOOR B2B én B2C

NIEUWSTE WEBTECHNIEKEN

MONITORING VIA DASHBOARD

PROFESSIONELE UITSTRALING

Intuïtief totaalconcept

Uw producten op een aantrekkelijke manier online etaleren? Dat kan met CARTwise, het intuïtieve totaalconcept voor uw webshop. Gekoppeld met uw ERP-systeem.

CARTwise kunt u zowel voor business-to-business als voor business-to-consumer inzetten. Via rechten kunt u delen van het assortiment afschermen voor specifieke klantgroepen. De klant ziet alleen de prijs die in uw ERP-systeem is ingevoerd.
CARTwise stelt u bovendien in staat om uw medewerkers door dezelfde bril te laten kijken als uw klant. Uw medewerkers kunnen inloggen en vervolgens een klant selecteren. Ook kunnen zij namens een klant een bestelling plaatsen.

Integratie met ERP

De grote kracht van CARTwise is de integratie met uw ERP-systeem. U beschikt immers al over een grote database vol met informatie die dagelijks wijzigt.
CARTwise ontsluit deze informatie door synchronisatie met uw ERP-systeem. Dubbele invoer van bijvoorbeeld debiteuren, artikelen en prijzen wordt op deze manier voorkomen. Orders die tot stand komen in de webshop, stuurt CARTwise door naar uw ERP-systeem en zijn daarin inzichtelijk zoals u gewend bent. Prijslijsten en prijsafspraken, maar ook orderhistorie en backorders worden op een overzichtelijke manier ontsloten. Ook klantspecifieke gegevens neemt CARTwise mee in de synchronisatie.

CARTwise functionaliteiten

Een greep uit de functionaliteiten van CARTwise

Geavanceerde zoekmogelijkheden

De zoekmogelijkheden van CARTwise zijn uitermate doeltreffend. Uw klant krijgt bij het intypen al direct een overzicht van de zoekresultaten. U kunt zelfs extra zoekcriteria en specificaties toevoegen.

Uitgebreide productinformatie

Uw producten verkopen pas als ze met een heldere tekst en duidelijke afbeelding in uw webshop staan. Via de beheeromgeving van CARTwise kunt u uw online etalage zelf heel eenvoudig inrichten. U kunt uw eigen huisstijl toepassen en afbeeldingen worden automatisch op de juiste maten opgeslagen. De bezoeker van uw webshop ziet naast uitgebreide productinformatie, specificaties en crossselling-artikelen (zoals alternatieven en accessoires) ook realtime voorraadinformatie - afkomstig uit uw ERP-systeem.

Meerdere betaalmogelijkheden

Doordat CARTwise een gecertificeerde koppeling heeft met Ogone, kan uw klant van elke betaaldienst gebruikmaken (waaronder iDeal, Amex, Master en Visa). Binnen CARTwise kunt u bovendien zelf bepalen welke bezoekers vooraf moeten betalen en welke op rekening mogen bestellen.

Meertalig

CARTwise ondersteunt meerdere talen. De taalkeuze op de webshop is gekoppeld aan de instellingen van de klant in uw ERP-systeem. U kunt daarnaast per taal algemene content, zoals reclamebanners toevoegen.

Accounts beheren

U kunt uw bezoekers van de webshop makkelijk beheren vanuit CARTwise. Alle nodige NAW-gegevens worden al uit uw ERP-systeem gesynchroniseerd. Vanuit CARTwise plaatst u de bezoekers in de juiste gebruikersgroep. Per gebruikersgroep kunt u aangeven welke functionaliteiten en producten zichtbaar zijn.

Direct marketing

Met CARTwise beschikt u over een platform waarmee u uw omzet kunt vergroten. Klant- of productspecifieke informatie draagt daar in hoge mate aan bij. Denk aan aanbiedingen voor een specifieke groep klanten of promoties binnen een artikelgroep. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden van de beheermodule kunt u deze informatie eenvoudig zelf inrichten en afstemmen op uw bezoekers. Door het navigatiemenu te differentiëren op bijvoorbeeld klantgroep of land, kunt u de beleving en het getoonde assortiment zelf bepalen.

Google optimalisatie

Hoger in Google staan: dat willen we allemaal. Niemand (behalve Google zelf) weet hoe Google precies de ranking bepaalt. Een aantal factoren is wel bekend: zo hebben de opbouw van de pagina’s en de indicering in CARTwise een positieve invloed op de ranking in Google. En u kunt uw webshop heel eenvoudig aanmelden bij Google Analytics, zodat u inzicht krijgt in het bezoek.

Content management

De uitstraling, vormgeving en gebruiksvriendelijkheid bepalen het succes van een webshop. U kunt in CARTwise zelf afbeeldingen plaatsen en contentblokken aanmaken en vervolgens bepalen voor wie en in welke taal die zichtbaar zijn. U bent voor de inrichting en het onderhoud dus niet afhankelijk van anderen.

Klanten aan het woord

Theo Grootendorst

Het is duidelijk dat Trancon haar producten ontwikkelt met kennis vanuit de praktijkMeer weten over hoe Pols Potten CARTwise ervaart?
Klik hier voor de referentie
Marjan Hamerling

Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik deze keuze gemaakt heb!Meer weten over hoe S-line Products CARTwise ervaart?
Klik hier voor de referentie

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van CARTwise?
Neem contact met ons op via de knop voor een afspraak. Een simpel belletje kan natuurlijk ook!