CARTwise - Kassaoplossing

De nieuwe kassaoplossing voor op de iPad

CARTwise - Kassaoplossing

DÉ IDEALE KASSAOPLOSSING VOOR OP DE IPAD

Met CARTwise Point Of Sale (POS) registreert u de orders in uw winkel met een iPad! De app is verkrijgbaar in de app store en maakt gebruik van de data in uw CARTwise en ERP databases.


MEERDERE SHOPS OP 1 IPAD

SIMPEL & INTUÏTIEF

VOOR B2B én B2C

DIVERSRE BETAALMOGELIJKHEDEN

UNIEKE STYLINGSMOGELIJKHEDEN

PROFESSIONELE UITSTRALING

De nieuwe totaaloplossing voor in de winkel

CARTwise POS stelt je in staat om meerdere shops op één iPad te zetten. Door deze mogelijkheid kan je meerdere subshops maken met de producten uit jouw assortiment. Hierbij heb je ook de mogelijkheid om de look & feel per shop aan te passen door gebruik te maken van verschillende slides, iconen en kleuren.

Diverse betaalmogelijkheden

CARTwise POS kan zowel voor B2C als B2B gebruikt worden. Door de verschillende betaalmogelijkheden kan er gekozen op wat voor manier de klant wil afrekenen. Dit kan doormiddel cash, pin of op rekening.

CARTwise POS functionaliteiten

Een greep uit de functionaliteiten van CARTwise POS

Unieke sliders

CARTwise POS stelt je in staat om verschillende type sliders te gebruiken om zo de look&feel van je shop te vast te leggen. Je kan kiezen voor een standaard slider met daarin één foto. Maar je hebt ook de mogelijkheid tot sliders met vier foto’s die doorlinken naar het gewenste artikel.

Rechten

POS is zo in te stellen dat er meerdere accounts gebruik kunnen maken van de iPad. Door een unieke pincode kan er op de iPad ingelogd worden en kan een medewerker een klant van dienst zijn. Als beheerder heb je meerdere opties.

Zoekfunctie

Door gebruik te maken van verschillende zoektermen kan je elk gewenst artikel vinden doormiddel van de uitgebreide zoekfunctie.

Menuknoppen

Geef je menu een unieke styling! Voor elke (sub)categorie in het menu kan je een eigen kleur opgeven. Is dit niet voldoende? Dan kan je er een zelf ontworpen icoon aan toevoegen. Dit maakt het aantrekkelijker en je kunt sneller door het menu heen navigeren om zo op de gewenste locatie te komen.

Actuele prijs en voorraad

Altijd up-to-date! Met POS heb je altijd up-to-date data en kan je in één opslag de juiste prijzen en voorraden zien van de artikelen.

Klantgericht

Heeft een klant al eerder bestellingen gedaan? Dan kan er met behulp van de orderhistorie bekeken worden wat eerder is besteld.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van CARTwise Point Of Sale?
Neem contact met ons op via de knop voor een afspraak. Een simpel belletje kan natuurlijk ook!