Nieuws

Blijf op de hoogte van al onze ontwikkelingen!

30 UUR HACKEN LEVERT IDEAL BETALINGEN OP EXACT FACTUREN


De afgelopen twee dagen, voor en tijdens Exact Live in de Jaarbeurs Utrecht waren 11 teams in de kou van een grote open hal maar liefst 30 uur in touw om nieuwe innovatieve toepassingen te ontwikkelen op Exact Online.

Door een samenwerking tussen programmeurs van Trancon (partner Exact) en implementatie experts van Online Betaalplatform werd onder de teamnaam Tranconian Devils gewerkt aan BetaalFactuur.nu, een oplossing waarmee facturen vanuit Exact Online kunnen worden verstuurd met een iDEAL betaallink.

Met de nieuwe mogelijkheden van Exact Integrated Services kon het team de facturen voor de gebruikers verzenden met een betaallink. Frank van den Hoek (Trancon): “Onder de gebruikers van Exact is er veel behoefte aan een oplossing om sneller en veiliger online betaald te krijgen. Door ons samen met Online Betaalplatform op deze hackaton volledig te focussen konden we dit realiseren; bij de presentatie waren de reacties uit het publiek overweldigend; dan weet je dat je een goed product gemaakt hebt. De eerste gebruikers staan al klaar om zich aan te melden.”

De verschillende inzendingen werden door een jury beoordeeld op onder meer innovatie, werkend product en presentatie.

IMG_3383.jpg
Bekijk op Google+