OVER TRANCON

Trancon is in 2006 opgericht en heeft zich gespecialiseerd in een tweetal logistieke softwareproducten: BOXwise en CARTwise. Beide producten worden gemaakt en ondersteund vanuit ons kantoor in Nieuw Vennep door een ambitieus en enthousiast team. Onze producten kunnen naadloos integreren met uw ERP-systeem.

Lagere kosten, hogere opbrengst
Wilt u meer omzet halen via e-commerce of wilt u meer efficiëntie in uw magazijn? Wij kunnen uw bedrijfsprocessen automatiseren: van order tot levering. CARTwise is een e-commerceplatform dat u in staat stelt om via een webshop, iPad/iPhone, scanner of anderszins orders te noteren en te synchroniseren met uw ERP. Het ondersteunt zowel B2B als B2C. BOXwise is een magazijnbeheersysteem waarmee u op een efficiënte wijze uw klanten kunt bedienen en dat u in staat stelt grip te houden op de processen in uw magazijn. Vaak tegen lagere kosten!

Doordachte oplossingen vanuit de praktijk
Op onze visitekaartjes staat: less software, more usability. Te veel software wordt volgens Trancon gemaakt zonder rekening te houden met de eindgebruiker. Bij Trancon begint het ontwikkelproces daarom met een goed doordacht grafisch ontwerp. Dat de techniek erachter goed is, spreekt volgens ons voor zich.

Prettig samenwerken
Bij Trancon wordt gewerkt vanuit kleine projectteams met één aanspreekpunt. Dat is prettig voor klant en medewerker. Zaken doen met Trancon betekent op een prettige, informele, maar bovenal professionele manier samenwerken.

DE GEZICHTEN VAN TRANCON

Frank

Frank

- Algemeen Directeur -
Bram

Bram

- Commercieel Directeur -
Peter

Peter

- Business Consultant/Functioneel Applicatie Ontwerper -
Sander

Sander

- Business Consultant/Account Manager -
Joost

Joost

- Business Consultant/Account Manager -
Vincent

Vincent

- Developer -
Ray

Ray

- Developer -
Roland

Roland

- Developer -
Chris

Chris

- Developer -
Joël

Joël

- Developer -
Dennis

Dennis

- Support Medewerker -