Onze missie

Trancon ontwikkelt logistieke software voor organisaties in de sectoren groothandel, e-commerce en zorg waarbij gebruikersgemak, efficiëntie en werkplezier centraal staan. Onze software brengt rust en controle en zorgt voor een besparing in tijd en geld maar maakt bovenal blije gebruikers!

 • Cultuur

  Bij trancon wordt gewerkt vanuit kleine projectteams met één aanspreekpunt. Dat is prettig voor klant en medewerker. Zaken doen met trancon betekent op een prettige, informele, maar bovenal professionele manier samenwerken. Wij zijn trots op datgene wat wij als team realiseren en bereiken.

Geschiedenis

 • Boxwise op de jaarbeurs 2009

  2006: oprichting

  Trancon is opgericht in 2006 met de lancering van het eerste product CARTwise: een online bestelportaal. In 2008 werd daar een tweede, logistiek product aan toegevoegd met de naam BOXwise. In 2008 werd BOXwise voor het eerst gepresenteerd tijdens de ICT & Logistiek beurs in Utrecht. Trancon opereerde in de begindagen vanuit het pand van de eerste klant, Transcontinenta B.V., aan de Tarwestraat in Nieuw-Vennep. De software werd letterlijk vanuit de praktijk ontworpen, gemaakt en in gebruik genomen. Een werkwijze die we tot op de dag van vandaag hanteren.
 • Trancon pand in 2011

  2011: verhuizing naar Luzernestraat

  Door aanhoudende groei werd het in 2011 tijd om de vleugels uit te slaan naar een locatie aan de Luzernestraat in Nieuw-Vennep. Een multifunctionele locatie met een eigen magazijn voor demonstratie doeleinden. Parallel aan de verhuizing werd de tweede versie van boxwise gelanceerd en een koppeling gerealiseerd met het ERP van AFAS: Profit.
 • Trancon - AFAS partner van het jaar 2012

  2012: AFAS Partner van het jaar

  In 2012 heeft trancon met boxwise goud gewonnen bij de AFAS partner awards. Sindsdien hebben we uiteraard niet stil gezeten en onze functionaliteiten in combinatie met AFAS Profit nog vele malen verder gebracht. Benieuwd hoe boxwise koppelt met AFAS Profit? Neem contact met ons op.
 • 2018: Focus op boxwise

  2018: focus op boxwise

  Eind 2018 werd besloten om de focus voor 100% op het product boxwise te richten en namen we afscheid van CARTwise. Het pand aan de Luzernestraat kreeg in 2019 een make-over en de huisstijl van trancon en boxwise gingen op de schop. Die mijlpaal werd gevierd met een fantastisch feest voor onze klanten, relaties en familie.
 • 2023: verhuizing naar Pondweg

  Na 12 jaar kantoor te hebben gehouden aan de Luzernestraat werd het opnieuw tijd voor een volgende stap. Ingegeven door groei en de wens voor een flexibel inzetbaar kantoor werd een nieuwe locatie gevonden op de 2e verdieping van de Pondweg 1 in Nieuw-Vennep. Een inspirerende en fijne locatie waar we de komende jaren blijven werken aan oplossingen die onze klanten blij maken.
 • 2023: gesetteld aan de Pondweg

  En die 2e verdieping aan de Pondweg werd volledig gemoderniseerd opgeleverd en voorzien van een trancon sausje. We lieten dit met trots zien aan onze klanten, relaties en familie tijdens een officieel openingsfeest.
Bouw jij mee aan onze toekomst?