Onze Partners

Wie zijn onze partners?

Wat doen onze partners?

Partners Trancon
Afas Software

AFAS Software

AFAS Software B.V. is een dynamisch en eigenzinnig softwarebedrijf met 300 enthousiaste medewerkers, dat met één softwarepakket – AFAS Profit – de diverse afdelingen van meer dan 11.000 bedrijven in Nederland, België, Luxemburg en op de Nederlandse Antillen automatiseert. AFAS is opgericht in 1996 en gevestigd in Leusden. Kwaliteit en visie zijn de pijlers van ons hun succes. Deze principes stellen ons hen in staat om hoogwaardige softwareproducten te ontwikkelen, te verkopen en te ondersteunen. De visie die aan de producten ten grondslag ligt, heeft AFAS Ondernemingsprocesbeheer (OPB®) genoemd.

www.afas.nl


Inconto

Inconto

INCONTO® is een toonaangevende oplossing op het gebied van inkoop- en contractmanagement software. INCONTO® maakt deel uit van het inkoophuis Emeritor®, dat sinds 1998 inkoopdiensten levert en zich vanuit haar kennis en praktijkervaring ook heeft toegelegd op de ontwikkeling en verkoop van inkoop- en contractmanagementsoftware.
Meer dan vijftig organisaties met duizenden gebruikers in een dertigtal landen hebben met de INCONTO®-software een gestroomlijnd inkoop- en/of contractbeheerproces gerealiseerd - met bijbehorende grote besparingen.

www.inconto.com


Microsoft Dynamics Nav

Microsoft Dynamics Nav

Welk soort bedrijf u ook hebt, uw bedrijf steunt op mensen. Hoe meer u kunt waarborgen dat uw personeel beschikt over de informatie en hulpmiddelen die ze nodig hebben, hoe beter uw bedrijf is.
Microsoft Dynamics NAV geeft kleine en middelgrote bedrijven zoals het uwe volledige controle over uw kernbedrijfsprocessen, nauwkeurige afstemming van uw toelevering en het inzicht waarmee werknemers optimaal kunnen presteren.

www.microsoft.com


Exact Software

Exact

Exact de software die je nodig hebt.
Exact begrijpt hoe u denkt, hoe u samenwerkt binnen het bedrijfsleven en welke structuur ervoor nodig is om resultaten te bereiken. Met deze kennis biedt Exact software-oplossingen die iedere zakelijke activiteit ondersteunen en die realtime inzicht geven in de gehele onderneming. Met Exact hebt u de vrijheid om met succes uitdagingen en kansen te grijpen, en daarmee waarde voor uw klanten en uiteindelijk uzelf te creëren. Van productie, groothandel en distributie tot zakelijke dienstverlening, in welke business u ook zit, Exact helpt u groeien.

www.exact.nl


Ingenico Payment Services

Ingenico Payment Services

Ingenico Payment Services, de wereldleider in diensten voor digitale betalingen, zet complexe betaaltransacties om tot vlotte en geïntegreerde betaaloplossingen op alle verkoopkanalen: online, in de winkel en mobiel. Met ons innoverende aanbod aan multi-channel-betaaldiensten, van transactieaanvaarding tot transactiebetaling, en van marketing tot klantenbinding, helpen wij de ondernemers om hun betalingen te beheren, te groeperen en te beveiligen, om fraude te voorkomen en om hun verkopen te stimuleren dankzij betere conversieverhoudingen. Ingenico Payment Services is een merk van de groep Ingenico de wereldleider in geïntegreerde betaaloplossingen.

www.payment-services.ingenico.com


Advisie

Advisie

In 35 jaar is Advisie uitgegroeid tot een innovatief IT- en consultancy bedrijf. Zij adviseert bedrijven uit de zorg-, onderwijs-, dienstverlening-, groothandel- en productie branche over de automatisering van de financiële en andere primaire processen. Naast advies en implementatie van ERP-software ontwikkelt de development afdeling ook haar eigen software en klant specifiek maatwerk dat naadloos aansluit op Exact Software. Advisie is gecertificeerd Exact Gold Partner en in 2015 uitgeroepen tot Exact Partner van het Jaar. Met de mix van vijf elementen: branchekennis, innovatieve oplossingen, servicegerichte werkwijze, eigen Advisie Solutions en een eigen supportafdeling is Advisie uniek in haar dienstverlening.

www.advisie.nl


Transsmart

Transsmart

Transsmart is een innovatief bedrijf met een duidelijke missie: expeditie- en transportprocessen bij hun klanten efficiënter, transparanter en goedkoper maken met als belangrijke resultaat een hogere klanttevredenheid. Dit doen ze door bij hun klanten praktisch mee te denken over proces-optimalisaties en het inzetten van eigen innovatieve oplossingen die ontwikkeld zijn in partnerships met de grootste softwareleveranciers in de MKB-markt.

www.transsmart.nl


TCC

TCC

TCC, The Computer Company is een ICT-bedrijf in Maastricht, centraal gelegen in de innovatieve Euregio (Zuid-Limburg). Het automatiseringsbedrijf meet haar succes af aan het succes van haar klanten. Die klanten waarderen de persoonlijke aanpak, de snelle service, het meedenkend vermogen en het samenwerkend karakter van de medewerkers. Hiermee heeft TCC een plaats verworven als betrouwbare partner; kan geen enkel bedrijf immers alleen succesvol zijn.

www.thecomputercompany.nl


It's us

It's us

It’s Us is graag uw strategisch ICT-partner. Voor u betekent dat één aanspreekpunt voor uw automatiseringsvraagstukken. Samen met u bepaalt It’s Us continu en proactief verbeteringsmogelijkheden. Uitgangspunt daarbij is niet in de eerste plaats het budget, maar de toegevoegde waarde van ICT voor uw organisatie.

www.itsus.nl


Computerplan

Computerplan

De toegevoegde waarde van Computerplan bestaat uit het efficiënter laten verlopen van processen binnen uw organisatie. Daarvoor is een visie nodig, een totaalanalyse van uw werkwijze en op basis daarvan een oplossing. Om u die te bieden, hecht Computerplan veel belang aan het voortraject. Voordat zij u een oplossing aanbieden, willen zij er zeker van zijn dat het de juiste is. Een oplossing die perfect past binnen uw bestaande organisatie, maar ook voor de toekomst. Met natuurlijk de opleiding en training van uw medewerkers.

www.computerplan.nl


Orbid

Orbid

Met de diensten van ORBID kunnen klanten hun processen verbeteren en de werking daarvan verder automatiseren. Ze kunnen personeels- en financieel beheer professionaliseren, zonder dat ze daarvoor zelf voltijds specialisten in huis hoeven te halen of expertise up-to-date moeten houden.

www.Orbid.be


GCS

GSC

Klanten van GCS noemen hen ‘no-nonsense professionals’ en dat zijn ze! Naast hun enorme kennis en ervaring van Exact Globe, Synergy en Online, kennen zij de oplossingen rondom Exact als geen ander. Logistieke processen zoals WMS of webshops zijn hun kernactiviteiten. Het betaalbare maatwerk gekoppeld aan Exact of AFAS geeft nog meer mogelijkheden voor een nauwkeurige ERP-omgeving

www.gcsbv.eu


CCG-Retail

CCG-Retail

Een betrouwbaar advies, daar mag u ons op afrekenen. Onze ervaren consultants zijn u graag van dienst. Wij zijn gespecialiseerd in afrekenoplossingen en het koppelen met financiële software.

www.ccg-retail.nl


VCD IT-Groep

VCD IT-Groep

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw (Exact-)bedrijfssoftware? Een partner met kennis van zaken en kennis van uw branche?
Bedrijfssoftware vormt een zeer belangrijke schakel in uw bedrijfsproces. VCD CSS denken en handelen dan ook vanuit standaard oplossingen en koppelen deze aan uw behoeften. Met de bedrijfssoftware van VCD CSS richten zij uw bedrijfsprocessen in - van HRM tot aan relatiebeheer, van financiële software tot aan ERP-software en van digitaal archiveren tot aan urenregistratie.

www.vcd.nl


Clear Solutions

Clear Solutions

Als een van de weinige Exact gold partners zorgt CLEAR Solutions ervoor dat bedrijven het maximale uit hun organisatie en medewerkers kunnen halen,zodat men prettig en probleemloos samenwerkt met maximale efficiency en kwaliteit.
CLEAR Solutions ontzorgt de automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen, van eerste advies en implementatie tot en met support en beheer.

www.clear-solutions.nl


CS Plus

CS Plus

Uw hele bedrijfsproces onder brengen bij één leverancier?
CS Plus doet het voor u…van complexe financiële processen tot uw volledige logistieke processen aansturen in Exact, Accountview, Visma of SAP Online met de oplossingen van TranCon. CS+ stelt zich tot doel uw eigen automatiseringsafdeling te worden, en dat onderstrepen ze door uw automatisering te optimaliseren en te laten renderen in jaarplannen en -budgetten. CS+ is een financieel gezonde, persoonlijke en op u gerichte organisatie met ervaring en passie voor het ICT-vak.

www.csplus.nl


Computerwacht

Computerwacht

Inventariseren, adviseren, inrichten, optimaliseren, begeleiden en opleiden zijn kernwoorden die de ERP-consultants van de Computerwacht begrijpen. Bij de Computerwacht staat een groot team van Exact-specialisten voor u klaar die u graag ondersteunen in het dagelijks beheer en het dagelijks gebruik van uw ERP-omgeving op basis van Exact-software. Bel de Computerwacht en daag ze uit!

www.computerwacht.nl